Rolgordijn met steden/ auto’s print ontwerpen

Verliefd op Parijs? Dol op klassieke wagens? Of heeft u zelf een geweldige vakantiefoto die u een plaats wilt geven in uw interieur? Ga dan aan de slag bij Praxis met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn. Zo hoeft u niet langer op zoek naar het ideale rolgordijn, maar maakt u deze gewoon zelf met een print en producteigenschappen naar keuze. Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan?

Uw eigen rolgordijn ontwerpen en bedrukken

Bij Praxis kunt u uw eigen rolgordijn met steden of auto print ontwerpen. Hierbij kunt u een lichtdoorlatend of verduisterend rolgordijn laten bedrukken met een van onze eigen unieke prints of zelf een foto uploaden. Leuk als u weleens wat anders wilt dan zo een standaard rolgordijn.

In ons aanbod vindt u onder andere prints van steden zoals Parijs, Rome en New York. Of gaat u liever voor een retro look met de klassieke Volkswagen bus of Amerikaanse auto print? Wat u ook kiest, u kunt het eenvoudig laten afdrukken op uw rolgordijn en het eindresultaat al tijdens het bestelproces bewonderen. Zo weet u direct wat u in huis haalt en kiest u voor originele raamdecoratie voor bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer, slaapkamer of de kinderkamer.

Ontwerp uw eigen rolgordijn vandaag nog

Begin direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn met steden of auto print of laat u inspireren door de voorbeelden.

Heeft u vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.