Een rolgordijn met natuur foto ontwerpen

Bent u dol op de natuur en kunt u hier geen genoeg van krijgen? Of is uw interieur toe aan een frisse uitstraling? Dan zijn de rolgordijnen met natuur foto van Praxis de ideale toevoeging aan uw interieur. Ga voor een rolgordijn met een frisse natuurprint, een exotische strand foto of een fleurig bloemenveld en haal het buitenleven in huis!

Rolgordijnen op maat met een print naar keuze

Bij Praxis vindt u altijd het rolgordijn dat bij u past. Bij ons kunt u natuurlijk zelf eenvoudig een rolgordijn met natuur foto ontwerpen. In slechts enkele klikken stelt u zelf uw rolgordijn naar keuze samen met de gewenste producteigenschappen én de gewenste print. Wij bewijzen dat uw eigen rolgordijn ontwerpen helemaal niet moeilijk hoeft te zijn.

Naast het assortiment aan natuurfoto’s kunt u ook een eigen afbeelding uploaden om op het rolgordijn te laten drukken. De perfecte gelegenheid om dat prachtige berglandschap, die tropische baai of onvergetelijke zonsondergang een plaats te geven in uw kamer!

Ontwerp uw eigen rolgordijn vandaag nog

Begin direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn met natuur foto of laat u inspireren door de voorbeelden.

Heeft u vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.

Eigen ontwerp op uw rolgordijn

Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.

Meet instructie rolgordijnen

Wilt u nieuwe rolgordijnen bestellen maar weet u niet waar u moet beginnen met het opnemen van de maten? Geen probleem, wij helpen u op weg.