Rolgordijn voor gelegenheden ontwerpen

Bent u net een trotse vader of moeder geworden? Wordt een bekende 50? Of is uw zoon of dochter net geslaagd? Dan zijn onze rolgordijnen voor speciale gelegenheden de ideale toevoeging om het feest compleet te maken! Eenvoudig te ontwerpen, verkrijgbaar in diverse afmetingen en snel bij u thuis afgeleverd.

Nog meer feest met een rolgordijn voor speciale gelegenheden

Bij Praxis kunt u vanaf nu terecht voor rolgordijnen met een feestelijk tintje. Bij ons kunt u namelijk zelf een rolgordijn voor gelegenheden ontwerpen en laten bedrukken met een print naar keuze. Gaat u voor de ’50 jaar Abraham/ Sarah’? De ‘Hoera, een jongen/ meisje’? Of heeft u zelf een prachtige afbeelding die echt bij de gelegenheid past? Laat deze dan afdrukken op een rolgordijn op maat en vier deze speciale gelegenheid.

Bij het ontwerpen van uw rolgordijn heeft u de keuze uit lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen in diverse afmetingen en natuurlijk verschillende prints. In vier simpele stappen kunt u zelf uw favoriete rolgordijn samenstellen en direct online bestellen. Vandaag besteld is binnen 15 werkdagen in huis. Leuk om uw eigen feestje te vieren of weg te geven als origineel cadeau!

Ontwerp uw eigen rolgordijn vandaag nog

Begin direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn voor speciale gelegenheden of laat u inspireren door de voorbeelden.

Heeft u vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.

Eigen ontwerp op uw rolgordijn

Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.