Ontwerp uw unieke rolgordijn met eigen opdruk

Het perfecte rolgordijn nog altijd niet gevonden? Stel dan zelf eenvoudig uw perfecte rolgordijn samen bij Praxis! Bij ons kunt u zelf uw rolgordijn ontwerpen en laten bedrukken met een eigen opdruk. Zo zijn de mogelijkheden eindeloos en is de raamdecoratie die u zoekt slechts een paar klikken weg!

Uw eigen rolgordijn ontwerpen & bedrukken

Met een rolgordijn kunt u eenvoudig zelf bepalen hoeveel (zon)licht de kamer binnenkomt en kunt u de privacy in huis simpel verhogen. Bij Praxis kunt u terecht voor lichtdoorlatende en verduisterende gordijnen die u zelf kunt ontwerpen. Wij bieden een zeer uitgebreide keuze uit unieke designs die u op het rolgordijn kan laten drukken én de mogelijkheid om zelf een afbeelding of foto te uploaden. Zo hoeft u niet langer op zoek naar dat ene rolgordijn dat perfect in uw kamer past, maar maakt u deze simpel en snel zelf. Leuk om te maken voor uzelf of als origineel cadeau.

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen opdruk vandaag nog bij Praxis!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op uw rolgordijn

  Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.

  Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die u zelf heeft genomen. Haal uw eigen tuin naar binnen.

 • Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.

  Rolgordijnen met kunst print

  Een verrassende artistieke noot in uw vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt uw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.