Ontwerp uw rolgordijn met tekst

Een rolgordijn met tekst is een perfecte inspiratiebron die uw kamer bovendien een inspirerende, vrolijke en/ of warme uitstraling geeft. Een leuke toevoeging in uw interieur die naast de leuke uitstraling natuurlijk ook bijdraagt aan het wooncomfort. Met een rolgordijn bepaalt u tenslotte zelf hoeveel licht er de kamer in mag komen en hoeveel privacy u wilt. Een prettige toevoeging aan uw wooncomfort.

Ga voor inspiratie met een rolgordijn met tekst

Het perfecte rolgordijn nog steeds niet gevonden? Ontwerp uw rolgordijn met tekst dan gewoon zelf bij Praxis! Bij ons kunt u zelf uw rolgordijn ontwerpen en laten bedrukken met een print naar keuze. Geen moeilijk bestelproces of gedoe, maar vier simpele stappen die slechts een paar minuten in beslag nemen. Zo geniet u van raamdecoratie die precies datgene uitstraalt wat u wilt.

In ons assortiment vindt u lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen die u kunt laten bedrukken met een tekst naar keuze. Begint u de dag goed met de tekst ´Carpe diem´? Of past het vrolijke ‘Live, love, laugh’ beter bij u? Of upload uw eigen favoriete tekst of quote.  Origineel, leuk en bovendien tegen zeer betaalbare prijzen!

Ontwerp uw rolgordijn met tekst vandaag nog

Begin direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn met tekst of laat u inspireren door de voorbeelden.

Heeft u vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.

Eigen ontwerp op uw rolgordijn

Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.