Ontwerp uw rolgordijn met eigen afbeelding

Een rolgordijn saai? Niet als u kiest voor de rolgordijnen van Praxis! Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit rolgordijnen met unieke designs én de mogelijkheid om zelf uw rolgordijn te laten bedrukken met een eigen afbeelding naar keuze. Een leuke manier om uw interieur een persoonlijk tintje te geven of als cadeau.

Uw eigen rolgordijn ontwerpen & bedrukken

Bij Praxis kunt u werkelijk alle kanten op met uw rolgordijn. Gaat u voor een lekker lichte kamer met een lichtdoorlatend rolgordijn? Of wilt u de kamer toch liever volledig kunnen verduisteren met een verduisterend rolgordijn? Wat u ook kiest, u kunt er vanop aan dat het rolgordijn er zo uit komt te zien als dat u wilt. In slechts vier simpele stappen stelt u zelf het rolgordijn van uw keuze samen met een afbeelding uit onze database of een eigen afbeelding. Handig, leuk om te zien en bij Praxis ook nog eens erg betaalbaar!

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen afbeelding vandaag nog bij Praxis!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op uw rolgordijn

  Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.

  Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.

 • Rolgordijnen met kunst print

  Een verrassende artistieke noot in uw vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt uw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

  Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die u zelf heeft genomen. Haal uw eigen tuin naar binnen.