Ontwerp uw eigen rolgordijn met dessin

Op zoek naar een decoratief rolgordijn dat praktisch comfort combineert met een hippe uitstraling? Ontwerp dan uw eigen rolgordijn met dessin bij Praxis! Bij ons vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan dessins in allerlei motieven, kleuren en vormen. Een leuke blikvanger in de kamer die tegelijkertijd uw wooncomfort verhoogt.

De mooiste rolgordijnen met dessin

Bij Praxis vindt u de mooiste dessins om op uw rolgordijn te laten drukken. Wat dacht u van een rolgordijn met kleurige streepjes? Een romantische print met hartjes? Of een print met mooie bloemen? Deze dessins en nog veel meer vindt u in ons assortiment. En wist u dat u ook zelf een afbeelding kunt uploaden om op uw rolgordijn te laten afdrukken? Zo zijn de mogelijkheden voor originele raamdecoratie op maat eindeloos bij Praxis.

In ons assortiment vindt u lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen in diverse afmetingen. Een mooie en praktische toevoeging voor bijvoorbeeld uw woonkamer, badkamer of slaapkamer.

Ontwerp uw eigen rolgordijn vandaag nog

Begin direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn met dessin of laat u inspireren door de voorbeelden.

Heeft u vragen over een product of over het bestellen in onze webshop? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd voor u klaar.

Eigen ontwerp op uw rolgordijn

Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.

Meet instructie rolgordijnen

Wilt u nieuwe rolgordijnen bestellen maar weet u niet waar u moet beginnen met het opnemen van de maten? Geen probleem, wij helpen u op weg.