ontwerp een uniek rolgordijn met eigen design

Altijd al uw eigen rolgordijn willen ontwerpen? Ga dan aan de slag bij Praxis en ontwerp uw rolgordijn met eigen design in vier simpele stappen. Geen ingewikkelde stappen of moeilijke processen, maar gewoon lekker simpel. Zo kunt u binnen een paar minuten al uw eigen rolgordijn ontwerpen en online bestellen. In ons assortiment kunt u zowel kiezen voor lichtdoorlatende als verduisterende rolgordijnen in diverse afmetingen.

Uw eigen rolgordijn ontwerpen & bedrukken

Rolgordijnen zijn tegenwoordig verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. En zie dan nog maar eens dat ene rolgordijn te vinden dat bij uw interieur past. Kies daarom voor de rolgordijnen van Praxis en ga voor raamdecoratie op maat. Bij ons kunt u rolgordijnen laten bedrukken met een van onze eigen unieke designs of zelf een foto of afbeelding uploaden. Zo kiest u voor raamdecoratie die echt origineel is en een leuke blikvanger vormt in uw kamer.

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen design vandaag nog bij Praxis!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op uw rolgordijn

  Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.

  Rolgordijnen met kunst print

  Een verrassende artistieke noot in uw vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt uw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

 • Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die u zelf heeft genomen. Haal uw eigen tuin naar binnen.

  Rolgordijnen met teksten

  Elke kamer wordt om in weg te dromen met een leuke quote of tekst. De dessins van
  deze rolgordijnen met print hebben geen toelichting nodig.