Ontwerp een uniek rolgordijn met eigen print

Wilt u ook weleens wat anders dan een standaard rolgordijn? Bedruk dan uw rolgordijn met een eigen print bij Praxis en geniet van raamdecoratie die echt origineel is. 

Uw eigen rolgordijn ontwerpen & bedrukken

Rolgordijnen zijn al jaren lang een van de populairste vormen van raamdecoratie door de combinatie van gebruikersgemak, de (over het algemeen) lage prijs en de functionaliteit. Bij Praxis zorgen we dat rolgordijnen nog leuker worden door de mogelijkheid om zelf uw rolgordijn te laten bedrukken. Want waarom zou u kiezen voor een rolgordijn in een standaard kleur of met een design dat half Nederland al heeft?

Het bedrukken van uw eigen rolgordijn met een eigen print is super simpel. In een paar klikken kiest u of uw rolgordijn bijvoorbeeld lichtdoorlatend of verduisterend moet zijn, de gewenste afmeting én natuurlijk de afbeelding die u wilt laten drukken. Gemakkelijk en bovendien bij Praxis zeer betaalbaar!.

Lees meer over hoe het werkt om zelf een rolgordijn te bedrukken of doe inspiratie op en bestel uw rolgordijn met eigen print vandaag nog bij Praxis!


Laat u inspireren!

 • Eigen ontwerp op uw rolgordijn

  Schep een persoonlijke sfeer en laat uw rolgordijn bedrukken met een eigen ontwerp. Kies voor een maatwerk rolgordijn dat écht persoonlijk is. Laat uw fantasie de vrije loop.

  Rolgordijnen met kunst print

  Een verrassende artistieke noot in uw vertrek?
  Door een maatwerk rolgordijn met een kunstzinnige print krijgt uw kamer in een handomdraai een originele uitstraling.

 • Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die u zelf heeft genomen. Haal uw eigen tuin naar binnen.

  Rolgordijnen met bloemenprint

  Creëer een fleurige look met maatwerk rolgordijnen met bloemenprint. Kies voor onze standaard designs of een
  bloemenfoto die u zelf heeft genomen. Haal uw eigen tuin naar binnen.