Een rolgordijn ontwerpen? Zo werkt het!

Een rolgordijn ontwerpen moeilijk? Bij Praxis weten we wel beter! Bij ons kunt u uw eigen rolgordijn ontwerpen en laten bedrukken in vier simpele stappen. Het enige dat u hoeft te doen is de gewenste producteigenschappen te selecteren en een keuze te maken tussen onze beschikbare dessins of een eigen afbeelding te uploaden. Gaat u bijvoorbeeld voor een verduisterend rolgordijn met een standaard dessin? Of een lichtdoorlatend rolgordijn met uw favoriete vakantiefoto of inspirerende tekst? Aan u de keuze!

Uw rolgordijn ontwerpen in vier stappen

Benieuwd hoe u zelf uw unieke rolgordijn kunt ontwerpen en laten bedrukken? Zo werkt het:

Stap 1: kies tussen een van onze designs of eigen  design

Kies of u een rolgordijn wil laten bedrukken met een van onze designs of dat u voor een eigen design gaat. Maak vervolgens een keuze tussen de gewenste dessins en/ of de producteigenschappen.

Stap 2: Kies de juiste afmetingen

Voer hier de juiste afmetingen in voor uw rolgordijn. Weet u niet welke afmeting het rolgordijn moet zijn? Bekijk dan onze meetinstructies.

Stap 3: Bekijk het resultaat van uw zelf gemaakte rolgordijn

In deze stap kunt u indien u gekozen heeft voor een standaard dessin van Praxis direct het eindresultaat bekijken.

Wilt u het rolgordijn met een eigen design laten bedrukken? Dan kunt u hier via de knop ‘upload foto’ de gewenste afbeelding op uw computer selecteren en toevoegen.

Stap 4: Controleer uw bestelling

Controleer uw bestelling en vul de benodigde gegevens in.

Uw zelf ontworpen rolgordijn is nu klaar en wordt binnen 3 weken afgeleverd!

Direct zelf uw rolgordijn ontwerpen?

Klaar om zelf aan de slag te gaan? Start dan direct met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn of doe eerst inspiratie op bij onze voorbeelden.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder!

Bedrukte rolgordijnen bestellen

Onze bedrukte rolgordijnen worden vanaf 15 oktober geproduceerd. Wilt u alvast een bedrukt rolgordijn bestellen? Aarzel dan niet en bestel uw bedrukte rolgordijn op maat bij Praxis.

Meet instructie rolgordijnen

Wilt u nieuwe rolgordijnen bestellen maar weet u niet waar u moet beginnen met het opnemen van de maten? Geen probleem, wij helpen u op weg.