Hoe werkt het?

Bij Praxis is het zelf ontwerpen van je rolgordijn niet alleen simpel, maar ook nog eens leuk! Wij vinden dat iedereen zijn eigen rolgordijn moet kunnen ontwerpen en laten bedrukken dus hebben we het zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Geen lang en ingewikkeld proces, maar gewoon lekker snel in vier stappen geregeld. Van lichtdoorlatend rolgordijn met een prachtig dessin tot een verduisterend rolgordijn met je favoriete vakantiefoto, bij Inspirations zijn de mogelijkheden eindeloos! Zo creëer je bij ons in een handomdraai het perfecte rolgordijn voor bijvoorbeeld de kinderkamer, slaapkamer of badkamer. Wij maken wonen nog leuker!

Zelf raamdecoratie ontwerpen? Zo doe je het!

Bij Praxis helpen we je graag bij het ontwerpen van je eigen prachtige rolgordijn. Daarom hebben we het lekker simpel gehouden en kan je tijdens het ontwerpproces al zien hoe je rolgordijn eruit komt te zien. Zo kun je net zo lang experimenteren tot je dat ene rolgordijn hebt ontworpen waar je echt blij van wordt.

 

Bekijk onderstaand het stappenplan:

Stap 1: Kies je design of print

Wil je een rolgordijn bedrukken met een van onze mooie prints of ga je toch voor een eigen ontwerp? Laat het ons hier weten en geef ook meteen de andere producteigenschappen door. 

Stap 2: Welke afmeting moet het rolgordijn zijn?

Het is natuurlijk wel zo prettig als het rolgordijn ook echt past. Geef hier de gewenste afmetingen door of bekijk de meetinstructies voor rolgordijnen voor een korte uitleg.

Stap 3: Zo komt je rolgordijn eruit te zien

Heb je gekozen voor een eigen design? Klik dan op de knop Uploaden om je favoriete afbeelding op je computer te selecteren. Vervolgens geven we je meteen een preview op het rolgordijn en kan je de afmeting als je wilt nog verplaatsen.

Stap 4: Klopt de bestelling?

Controleer je bestelling en vul de benodigde gegevens in.

Je hebt nu je eigen rolgordijn ontworpen!