Veilig betalen

Wij bieden u de volgende gratis betalingsmogelijkheden.

1) Vooraf betaling via iDEAL Met iDEAL

kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. U rekent af op de internetbankierpagina van uw eigen bank.

Hoe werkt iDeal?

U plaatst een bestelling in onze webshop. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de betaalwijze iDEAL. Vervolgens word u doorgestuurd naar de beveiligingsomgeving uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Wij zenden per e-mail een bevestiging van uw bestelling

2) Vooraf overboeking per bank

Uiteraard is het ook mogelijk uw factuur per bank te voldoen. Indien u via een overboeking per bank wenst te betalen, kunt u dat aangeven in het bestelproces bij betaalmethode. In de orderbevestiging die wij u toesturen staat het IBAN bankrekeningnummer waarop u het bedrag kan overmaken. Na verwerking van de betaling wordt uw bestelling in productie gegeven en naar u toe gezonden.

Prijzen inclusief B.T.W.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief B.T.W.. Dit geldt ook voor klanten die een zakelijke aanschaf bij ons doen.