Bedruk uw rolgordijn met een eigen ontwerp

Met de rolgordijnen op maat van Praxis is het perfecte rolgordijn binnen een paar klikken geregeld. Met een simpel bestelproces neemt het ontwerpen van uw eigen unieke rolgordijn slechts vier stappen in beslag. Leuk én eenvoudig, want doordat u zelf een print of foto kunt uploaden zijn de mogelijkheden eindeloos! Kiest u voor die ene leuke familiefoto? De foto van die memorabele vakantie?  Of toch voor een van de dessins uit ons assortiment? De keuze is aan u!

Unieke rolgordijnen ontwerpt u zelf bij Praxis

Raamdecoratie is niet alleen functioneel, het kan uw kamer ook net dat beetje extra geven. Helemaal als u kiest voor de maatwerk rolgordijnen van Praxis! Ga voor een lichte kamer met onze lichtdoorlatende rolgordijnen of kies voor een donkere ruimte met een verduisterend rolgordijn. Te bestellen in diverse afmetingen en natuurlijk te bedrukken met een ontwerp naar keuze.

Zo zijn de rolgordijnen van Praxis leuk voor bijvoorbeeld uw slaapkamer, woonkamer of kinderkamer of om te geven als origineel cadeau!

Ga direct aan de slag met het ontwerpen van uw eigen rolgordijn en contact op als u vragen heeft.

Je eigen rolgordijn bestellen

Heeft u een mooi ontwerp of een mooie foto voor een rolgordijn uitgezocht? Dan kunt u meteen beginnen met het bestellen van uw unieke rolgordijn bij Praxis.